dinsdag 19 november 2019

OPGEPAST


Geen fotobeschrijving beschikbaar.


⚠️ Woensdag 20 en donderdag 21 is de Brugse Steenweg tussen de Wulpendammestraat en de Rodestraat overdag afgesloten.
De slechte en dode bomen zullen worden gerooid. Een aantal van de populieren zijn te groot en hellen te sterk over. De wortels van heel wat elzen zorgen er dan weer voor dat de voetpaden en parkeerstroken omhoog worden geduwd of dat er verzakkingen zijn. De gerooide bomen zullen worden gecompenseerd met de aanplanting van nieuwe jonge bomen. De elzen zullen worden vervangen door olmen.
Overdag geldt er parkeerverbod én zal de straat worden afgesloten voor alle verkeer. De bewoners van het betrokken gedeelte van de Brugse Steenweg zullen hun woning met de wagen steeds kunnen bereiken, indien de veiligheid dit toelaat. Voor het doorgaand verkeer is er een omleiding voorzien via de Rodestraat en de Berkenlaan.
De scholen De Droomvlieger en sportplaneet blijven bereikbaar. Ouders kunnen hun kinderen brengen en halen. Voor Buitenschoolse Kinderopvang Benjamien zal je de omleiding via de Rodestraat of Zannekinlaan moeten volgen.
Vanaf 25 november start een aannemer met het aanpassen van de plantvakken. Deze werken zullen zo’n drie weken duren. Tijdens die periode geldt er tussen de Rodestraat en de Wulpendammestraat eenrichtingsverkeer richting Veurne-centrum. Wie Veurne-centrum tijdens die periode wil verlaten, zal dit niet kunnen via de Brugse Steenweg. De omleiding zal lopen via de Vaarstraat en de Albert I-laan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten